Nubira I. II. III.
- sznuni
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Re: Nubira I. II. III.
Volna mit mesélni a kocsiról, amit a régi fórumon meg is tettem, annó.
De inkább beszúrok egy linket, ami az elkészüléséig csináltam a kocsival. Azóta csak szépítgetés volt.
https://www.youtube.com/watch?v=w-TvEW-9x70
Azóta csak pár apróság: motorburkolat csinosítás, 4 új kerék, gumival.
Csatolom róla a képeket.
De inkább beszúrok egy linket, ami az elkészüléséig csináltam a kocsival. Azóta csak szépítgetés volt.
https://www.youtube.com/watch?v=w-TvEW-9x70
Azóta csak pár apróság: motorburkolat csinosítás, 4 új kerék, gumival.
Csatolom róla a képeket.
MIL Men In Lacetti 

nekem bejön ez a felni, jobban tetszik mint a fekete 

Üdv:
Szassza
VW Golf Vll Variant 1.6 TDI 2018, Hyundai IX35 1.6 GDI 2013, Seat Cordoba 1.4 2006, Renault Laguna 1.6 1998, Daeweoo Matiz l. 1998, Daewoo Nexia 1.5 GLE 1996 (R.I.P.)
Szassza
VW Golf Vll Variant 1.6 TDI 2018, Hyundai IX35 1.6 GDI 2013, Seat Cordoba 1.4 2006, Renault Laguna 1.6 1998, Daeweoo Matiz l. 1998, Daewoo Nexia 1.5 GLE 1996 (R.I.P.)
- sznuni
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Sziasztok! Nem tudom, mennyire aktív ez a fórum, de a régin anno többször is kaptam már segítséget. Egy Nubira III bal első elektromos ablakával van gond. A probléma az, hogy hűvösebb időben gond nélkül működik. De melegben gyakran nem megy, csak akkor, ha ráütök egyet az ajtóra. Kárpitot már levettem, megtisztítottam és befújtam a csatlakozókat, de a dolog nem változott. Mi lehet a gond? Ha valaki már találkozott ilyennel vagy van vmi ötlete... Köszi szépen!
- sznuni
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Sziasany74 írta: 2025.06.10. 09:25 Sziasztok! Nem tudom, mennyire aktív ez a fórum, de a régin anno többször is kaptam már segítséget. Egy Nubira III bal első elektromos ablakával van gond. A probléma az, hogy hűvösebb időben gond nélkül működik. De melegben gyakran nem megy, csak akkor, ha ráütök egyet az ajtóra. Kárpitot már levettem, megtisztítottam és befújtam a csatlakozókat, de a dolog nem változott. Mi lehet a gond? Ha valaki már találkozott ilyennel vagy van vmi ötlete... Köszi szépen!
Valószínű a sinnel vagy a benne lévő anyaggal van a baj. Az idő vas foga megette és elgörbülhetett, emiatt szorul. Szét kellene teljesen szedni, kiszedni a sineket az ajtóból, megtisztítani, befújni valami síkosítóval. Talán segít.
MIL Men In Lacetti 

Szia!sznuni írta: 2025.06.10. 10:13Sziasany74 írta: 2025.06.10. 09:25 Sziasztok! Nem tudom, mennyire aktív ez a fórum, de a régin anno többször is kaptam már segítséget. Egy Nubira III bal első elektromos ablakával van gond. A probléma az, hogy hűvösebb időben gond nélkül működik. De melegben gyakran nem megy, csak akkor, ha ráütök egyet az ajtóra. Kárpitot már levettem, megtisztítottam és befújtam a csatlakozókat, de a dolog nem változott. Mi lehet a gond? Ha valaki már találkozott ilyennel vagy van vmi ötlete... Köszi szépen!
Valószínű a sinnel vagy a benne lévő anyaggal van a baj. Az idő vas foga megette és elgörbülhetett, emiatt szorul. Szét kellene teljesen szedni, kiszedni a sineket az ajtóból, megtisztítani, befújni valami síkosítóval. Talán segít.
Köszi az ötletet, de sajnos azt hiszem, más baja lehet

Szét ugyan nem szedtük teljesen, de a helyén próbáltuk megtisztítani, amennyire hozzá lehetett férni és meg is fújtuk WD40-nel.
- sznuni
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
A WD-40 nem a megoldás. Oda zsírspray kellene.sany74 írta: 2025.06.11. 12:23Szia!sznuni írta: 2025.06.10. 10:13Sziasany74 írta: 2025.06.10. 09:25 Sziasztok! Nem tudom, mennyire aktív ez a fórum, de a régin anno többször is kaptam már segítséget. Egy Nubira III bal első elektromos ablakával van gond. A probléma az, hogy hűvösebb időben gond nélkül működik. De melegben gyakran nem megy, csak akkor, ha ráütök egyet az ajtóra. Kárpitot már levettem, megtisztítottam és befújtam a csatlakozókat, de a dolog nem változott. Mi lehet a gond? Ha valaki már találkozott ilyennel vagy van vmi ötlete... Köszi szépen!
Köszi az ötletet, de sajnos azt hiszem, más baja lehet![]()
Szét ugyan nem szedtük teljesen, de a helyén próbáltuk megtisztítani, amennyire hozzá lehetett férni és meg is fújtuk WD40-nel.
Sajnos a WD-40 oljazó ugyan, de nem hatékony a problémára. A túl görbe sineket, meg akkor látod, ha kiszeded teljesen.
MIL Men In Lacetti 

Köszönöm, akkor megpróbálom úgy. Remélem segít...sznuni írta: 2025.06.11. 12:26A WD-40 nem a megoldás. Oda zsírspray kellene.sany74 írta: 2025.06.11. 12:23Szia!sznuni írta: 2025.06.10. 10:13
Szia
Sajnos a WD-40 oljazó ugyan, de nem hatékony a problémára. A túl görbe sineket, meg akkor látod, ha kiszeded teljesen.
- sznuni
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
remélem én is. Sok sikert hozzásany74 írta: 2025.06.12. 08:48Köszönöm, akkor megpróbálom úgy. Remélem segít...sznuni írta: 2025.06.11. 12:26A WD-40 nem a megoldás. Oda zsírspray kellene.sany74 írta: 2025.06.11. 12:23
Szia!

MIL Men In Lacetti